Mountainbike in Drenthe

Mountainbiken in Drenthe is genieten van de fantastische natuur, uitdagende MTB routes en met Aangenaam – Olde Horst een flexibel en ATB vriendelijk verblijf om zowel een dagarrangement te boeken als overnachten met of zonder MTB arrangement.

MTB Drenthe‘Mountains’ zijn er haast niet te vinden in Drenthe maar Nationaal park Drents-Friese Wold, Holtingerveld (Havelte) en Dwingelderveld (Dwingeloo) hebben verrassende routes die elke mountainbiker een lach op het gezicht zullen brengen.

Leuke brinkdorpen als Ruinen, Dwingeloo en vooral Diever met zijn vele verbindingen naar 2 nationale parken (!) is naast een gezellig dorp dus ook ideaal gelegen voor meerdere dagen op de ATB. De MTB routes direct in Diever lopen zelfs tot in Friesland en bieden daar aansluiting op de routes van Appelscha.Mountainbike drenthe

Zowel voor de beginner als voor de gevorderden is het gebied zeer geschikt. Met de 5 sterren status die Drenthe heeft is de infrastructuur voor de fietser al zeer goed ingericht en met de extra’s die fiets B&B Aangenaam – Olde Horst brengt van alleen tot fietsgroepen van 24 personen is het helemaal in orde!

De keuze mogelijkheid is veelzijdig. Van basic Pension kamer, luxere B&B kamer tot Appartement. Van alleen tot fietsgroep die geheel verzorgd wensen tot ‘kale huur’ o.b.v. groepsaccommodatie. Alles kan zowel met losse kamer/appartement huur tot geheel verzorgde MTB arrangementen.

mtb1Dag arrangement MTB – Voor fietsgroepen en bedrijven die een dag wensen te mountainbiken hebben wij een speciaal arrangement zonder overnachting maar met o.a. afspuiten fietsen, douchen, koffie met gebak, hapje en een drankje. Klik HIER voor meer uitleg.

Clinics en workshops – MTB clinics en thechniek of voedingsworkshops kunnen aangevraagd worden.

3 dagen/2 nachten MTB arrangement – de nationale parken Drents-Friese Wold, Dwingelderveld op de ATB verkennen en daarnaast de route van Havelte over het prachtige Holtingerveld ontdekken? Met het MTB arrangement van Aangenaam – Olde Horst is dat zeer goed mogelijk. Je fietst zo meer dan 100 km bij elkaar zonder  dezelfde routes te ATB’n. Zowel voor 2 personen als voor fietsgroepen. Klik HIER voor meer info.

MTB Drenthe fietshotel Diever